fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG

Lidmaatschap opzeggen


Het is altijd jammer wanneer leden hun lidmaatschap opzeggen. Indien je je lidmaatschap beëindigt, horen we dan ook graag wat de achterliggende reden is. Wellicht is er een aanleiding waar wij als bestuur iets mee kunnen doen.

Door midden in het seizoen je lidmaatschap op te zeggen, benadeel je zeer waarschijnlijk de rest van het team. Dat is de reden dat het in principe alleen maar mogelijk is om aan het einde van het seizoen je lidmaatschap op te zeggen. Belangrijk is wel dat het secretariaat vóór 1 mei op de hoogte is gesteld. Dit is belangrijk omdat direct na dit moment richting de KNHB de nieuwe teamaantallen en teamindelingen doorgegeven dienen te worden. De voorbereiding op het nieuwe seizoen wordt hierdoor gehinderd en de bond kan zelfs boetes heffen indien aanpassingen van teamsamenstelling of zelfs hele teams noodzakelijk zijn. Indien je na 1 mei je lidmaatschap opzegt, zullen de hiermee gepaarde kosten bij je in rekening worden gebracht.

Het wijzigen of opzeggen van je lidmaatschap kan door een email te sturen naar de Ledenadministratie.

Je uitschrijving is pas geldig nadat de secretaris dit heeft bevestigd. Opzeggingen na 1 mei worden belast met administratiekosten.