fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG

Jeugd


Vanaf de D-jeugd (ongeveer groep 7 en groep 8 van de basisschool) tot en et met de A-jeugd (max 18 jaar) speel je hockey in 11-tallen en deze categorieĆ«n vallen onder de Jeugdcommissie, bereikbaar via [email protected].

Let op! De hockeyleeftijd (grens 1 oktober) gaat niet gelijk op met de schoolleeftijd (grens vaak 1 januari). Schrijf je daarom altijd in via de site, zodat het systeem je hockeyleeftijd berekent en wij je in de juiste groep kunnen plaatsen.

Meestal zit je twee volledige seizoenen in elke lijn (D, C, B en A) alvorens je naar de senioren gaat (vanaf 18 jaar). Je speelt op zaterdag een wedstrijd en de meeste teams trainen 2x op een doordeweekse dag. Welke dagen en tijden dit zijn, wordt pas in de zomervakantie duidelijk als het trainingsschema voor het nieuwe seizoen wordt gemaakt.

Vanaf de B leeftijd wordt je ook uitgenodigd voor de scheidsrechterscursus en dien je wedstrijden te gaan fluiten. Zie meer info onder het kopje Scheidsrechters.

Naast het buitenseizoen, dat circa loopt vanaf de zomervakantie tot en met eind november en weer vanaf de carnavalsvakantie tot en met de zomervakantie, is er in de winterperiode de mogelijkheid om deel te nemen aan zaalhockey (deelname is niet verplicht en kan in principe ook alleen als jouw team meedoet). Zie meer info onder het kopje Zaalhockey.

Heb je interesse in gratis proeftrainingen? Meld je dan aan via onze site en onze lijncoƶrdinator neemt contact met jou op! We horen graag van jou!