fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG
Nieuws Mei
14

Heb jij al gestemd op de beste club van het jaar?

Nieuws afbeelding Yesss, Basko is genomineerd in de strijd om de verkiezing Club van het Jaar. Dat betekent dat we kans maken op de felbegeerde titel 'Club van het Jaar'. Heb jij al gestemd?

Eerst gaan we voor de Veldhovense titel, vervolgens willen we de beste van Noord-Brabant zijn en uiteindelijk verdienen we natuurlijk een plek op het landelijke ereschavot! Maar daar komen we we natuurlijk niet zomaar. 

Daarvoor hebben we alle hulp nodig. Natuurlijk van jullie, de leden, maar ook van alle opa's oma's, papa's mama's, familie, vrienden en andere bekenden. 
Breng je stem uit en wie weet worden we in ons jubileumjaar! (Ja, Basko bestaat dit jaar 60 jaar) wel de beste club van Nederland!

Stemmen kan via https://www.clubvanhetjaar.nl/ vmhc-basko. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om kans te maken op de titel in de gemeente Veldhoven. 
Stemmen kan tot 7 juni! Niet vergeten dus. STEM!!!!

Op 25 mei wordt duidelijk welke clubs winnaars zijn van hun gemeente. Voldoende stemmen haal je natuurlijk mede door een goede campagne en daarom zijn vanaf het begin van de stemperiode op de website verscheidene gratis promotiematerialen beschikbaar. Naast de website kun je de verkiezing overigens ook op de voet volgen via TwitterFacebookYoutube en Instagram

De vakjury

Vervolgens barst de strijd in de provincies los. Ook in iedere provincie wint de sport- en de cultuurvereniging met de hoogste score. Die clubs hebben nog maar één stap te nemen naar de landelijke finale in september, tijdens de Nationale Sportweek. De drie sportclubs en de drie cultuurverenigingen die uiteindelijk doordringen tot die finale, worden gekozen door een speciale vakjury, onder anderen bestaande uit zeilster Marit Bouwmeester, danser/performer Juvat Westendorp, beachvolleyballers Brouwer & Meeuwsen, presentator Erik van der Hoff, hockeyer Robbert Kemperman en zanger Lucas Hamming.

De te winnen masterclasses bestaan onder meer uit:

  • Clinic voor de leden onder begeleiding van een topsporter of topartiest
  • Workshop naar keuze voor het bestuur
  • Workshop naar keuze voor commissieleden/docenten/scheidsrechters/coaches/…
  • Sessie voor alle leden over de relatie tussen gezonde voeding en het leveren van prestaties
  • En dit allemaal in een verzorgde en feestelijke setting bij jou op de vereniging

 Maar ook stemmers dingen mee naar mooie prijzen, zoals:

  • Overnachting Papendal
  • Tickets EK Beachvolleybal
  • Kaartjes Lowlands
  • Kaartjes TivoliVredenburg
  • TeamNL kledingpakket