shirtsimac.JPG
Nieuws Maart
11

Clinic 30 maart E6-E8-D-C jeugd

Nieuws afbeelding

Aan alle spelers, speelsters, trainers en begeleiders van een E t/m C team, 

 

Op vrijdag 30 maart zijn er (vanwege goede vrijdag) geen reguliere trainingen. Op die dag zal Sportivity service een hockeyclinic voor de jeugd verzorgen bij Basko. De clinic is gratis en bedoeld voor de E t/m C jeugd. Hiervoor moet je je wel aanmelden. 

 

Na een spetterende warming-up op feestmuziek, leer je tijdens de clinic verschillende hockeytechnieken en doe je actieve oefeningen. Er is een snelheidsmeter zodat je ziet hoe hard je een bal kunt slaan. Ook verloot Sportivity service 1 hockeykamp voor aankomende zomer onder de deelnemers! 

 

De clinic is op vrijdag 30 maart van 17.30 uur tot 19.30 uur. In de pauze krijg je een zakje chips en ranja van Basko (dus zelf brood meenemen indien gewenst). 

Wil je deelnemen aan de clinic stuur dan voor 16 maart een mailtje naar: [email protected] met vermelding van je naam en teamnaam. 

Ben je een keeper/keepster en wil je met uitrusting meedoen en niet als speler/speelster, geef dat dan duidelijk aan in jouw aanmelding. 

 

Let op: VOL = VOL en plaatsing gaat op volgorde van inschrijving. 

 

We hebben ook hulp van trainers/ouders nodig! Voor het begeleiden van een groepje of voor hulp in het clubhuis. Meld je svp aan via het genoemde mailadres. 

 

 

Met sportieve groet, 

 

Jeugdcommissie VMHC Basko