shirtsimac.JPG
Mededeling Maart
7

Cashless betalen

Nieuws afbeelding

Na de succesvolle introductie van de mogelijkheid om met pin te betalen bij Basko willen we als vereniging nu ook de volgende stap zetten. Vanuit de leverancier van ons kassasysteem komt nu ook de mogelijkheid om over te gaan op mobiel betalen. Door middel van dit systeem kan zowel leden als niet-leden middels de KNIP app op je mobiele telefoon betalingen doen.

Met ingang van de tweede seizoenshelft wordt het mogelijk om met de app op je telefoon te betalen. Gedurende het eerste half jaar zal de mogelijkheid blijven bestaand om zowel via je mobiel als contant als via pin te betalen. Om de veiligheid van onze barmedewerkers zo goed mogelijk te waarborgen is het de wens om in de toekomst grotendeels over te gaan op betalingen via de pin of app.

Behalve veiligheid voor onze medewerkers geeft het mobiel betalen ook voordelen voor onze leden en gasten, zoals:
- Kinderen die nog geen bankpas hebben maar wel al in het bezit zijn van een mobiele telefoon kunnen veilig en gemakkelijk betalen met hun mobiele telefoon.
- Je kunt heel eenvoudig aan je medespelers geld geven of vragen via de app.
- Er is een hele eenvoudige functie in de app voor het beheren van de team pot.
- Ouders kunnen de transacties van kinderen in de gaten houden via de app. De KNIP app registreert namelijk alle transacties.

Alle leden, coaches, trainers, ouders kunnen nu al de KNIP app downloaden in je app store.
Na het downloaden van de app kun je inloggen met een knipcode: "Basko”. Vervolgens kan je je eigen account met persoonlijke pincode aanmaken waarmee je elke keer inlogt in de app.
Onder het kopje "rekeningen” kun je door middel van de "+” knop via IDeal geld op je account zetten. Vervolgens kan er aan de bar afgerekend worden door het scannen van een QR-code.
Na de eerste keer zal je zien dat het erg snel, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk werkt.
Mocht het zelf toch niet lukken om het aan de praat te krijgen, mag je natuurlijk altijd een van de barmedewerkers om hulp vragen.

Bijlage