fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG
Nieuws Mei
3

Sportstuif

Nieuws afbeelding
Sportstuif draagt bij aan sportieve basisschooljeugd in Veldhoven

Veldhoven – Wat is er voor kinderen nou leuker om zich na school lekker uit te kunnen leven op de sportvelden? Sportstuif wil bijdragen aan een gezonde en actieve jeugd in Veldhoven. Dankzij deze visie heeft de stichting afgelopen jaren al heel wat kinderen blij weten te maken.
In 2012 begon de opvang met een klein groepje kinderen. Vanaf 2016 heeft er een flinke stijging plaatsgevonden, waardoor er nu dagelijks met een grote groep kinderen leuke activiteiten gedaan worden. Steeds meer ouders komen bij Sportstuif terecht, omdat zij het belangrijk vinden dat hun kind actief bezig is, speelt met andere kinderen, in de buitenlucht is en kan doen waar zijn/haar interesses liggen op het gebied van sport en spel. Veel kinderen zien het niet als BSO waar ze na
school naartoe moeten, maar een plek om te kunnen sporten en spelen. Ouders geven aan dat kinderen beter in hun vel zitten, minder snel moe zijn en het onwijs naar hun zin hebben sinds dat ze na school naar Sportstuif gaan.
Met de zomer voor de deur hebben de enthousiaste medewerkers weer een spetterend programma voor de kinderen bedacht. De grote sportvelden bij Vmhc Basko, waar de opvang is gevestigd, bieden geweldige mogelijkheden voor het organiseren van actieve activiteiten. Vindt uw kind het leuk om actief bezig te zijn? Dan is het zeker de moeite waard om eens langs te gaan.
U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar [email protected]