fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG
Nieuws Maart
24

Help ons Liz te helpen!

Nieuws afbeelding

Liz, een vrolijk en ondeugend meisje van 9 jaar, wiens leven in 1 seconde voorgoed veranderd is.


Steun Liz, ons jongste jeugdlid, die je hulp hard nodig heeft!


Liz raakte in juni 2020 zwaargewond nadat een wielrenner tegen haar was aangereden. Liz wilde met haar step de straat oversteken en zag daarbij de fietser niet aankomen. Door de botsing belandde Liz wekenlang in coma en nog altijd is ze herstellende van het letsel.


Liz heeft in het ziekenhuis ruim 10 weken voor haar leventje gevochten, waarvan ze bijna 4 weken in coma gelegen heeft. Haar ouders en zus hebben in die weken meerdere keren dusdanig slecht nieuws te horen gekregen, dat het eigenlijk een wonder op zich is dat Liz hier op deze manier uitgekomen is.

Nu bijna 8 maanden verder is Liz nog steeds bezig met revalideren, thuis en in een revalidatie kliniek. Dat ze helemaal de oude wordt is uitgesloten, een hard gelach voor haar zelf, maar ook voor de ouders. Het besef dat je dochter niet meer de dochter is van voor het ongeluk, is zwaar. Daarbij komt dat Liz 24 uur per dag, 7 dagen per week de zorg nodig heeft van papa en mama en haar zus.


Met deze inzameling kunnen de kosten gedekt worden voor de letselschade advocaat, juridische kosten, niet vergoede levenslange medicijnen en samen met jullie kunnen we ervoor zorgen dat Liz met haar beperkingen nu en in de toekomst zo goed mogelijk deel kan nemen aan de maatschappij.


Help ons om lieve Liz, haar zus, papa en mama te helpen…..


Je kunt een zelfgekozen bedrag doneren via https://steunactie.nl/actie/help-ons-liz-te-helpen. Je vindt de link ook in onze bio! Dankjewel!