fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG
Mededeling Februari
16

Tweede incasso van contributie

Nieuws afbeelding

Beste Leden,


Het zijn voor iedereen bijzondere tijden, zo ook voor onze vereniging. Binnen het bestuur vindt er regelmatig overleg plaats over de financiële situatie en proberen we zo goed mogelijk te voorspellen wat we in de komende maanden nog kunnen verwachten, zodat we tijdig kunnen bijsturen. 

Helaas kunnen we door de situatie gedwongen niet doen wat we allemaal zo graag doen, hockeyen. 

Echter lopen de vaste lasten die bestaan uit huur van de velden, de salarissen van de vaste traininers, belastingen, verzerkeringen, onderhoud Baskot en abonnementen gewoon door en lopen we de inkomsten uit de barverkoop door de sluiting mis. 

Wij zijn als bestuur continu aan het zoeken naar mogelijkheden voor subsidieregelingen en compensaties. Zo hebben we bij de overheid gebruik gemaakt van de COTASO-regeling, zijn we in overleg met de gemeente om een vorm van compensatie te regelen en zetten we ons in om niet noodzakelijke kosten te beperken/vermijden.


Desondanks valt het niet mee om als vereniging de eindjes aan elkaar te knopen.


In deze bijzondere tijden waarin we niet of nauwelijks kunnen hockeyen, vragen we begrip voor de contributie die we bij de leden innen en waarvoor binnenkort de tweede incasso ronde wordt uitgevoerd.


Bestuur, V.M.H.C. Basko