fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG
Nieuws Oktober
3

Nieuwsbrief - Nieuwe afspraken op ons sportcomplex!

Nieuws afbeelding
Nieuwsbrief Basko oktober 2020 

Beste Basko leden, trainers, coaches, vrijwilligers, ouders en begeleiders, 

Ik gaf het in de vorige nieuwsbrief al aan: Corona is nog niet klaar met ons. Dat is de afgelopen weken nog maar eens pijnlijk duidelijk geworden. 
Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben we als bestuur een aantal maatregelen afgesproken die aansluiten bij de richtlijnen van het kabinet. Ik zet ze even op een rij: 
- In kleedkamer 1 komen de trainingsmaterialen, alsmede icepacks en een EHBO koffer. De overige kleedkamers gaan op slot. 
- De toiletten blijven bereikbaar 
- Op zaterdag en zondag is er 1 persoon aanwezig die onder de overkapping zit. Hij/zij ontvangt de coaches en begeleiders van de bezoekende clubs en wijst ze naar het veld waarop gespeeld gaat worden. De chauffeurs en coach van de bezoekende clubs bieden we op zaterdag een kopje koffie aan. 
- Scheidsrechters kunnen daar ook hun hesje ophalen. In verband met de hygiĆ«ne verzoeken we scheidsrechters om zoveel als mogelijk een eigen fluitje mee te nemen. Mocht je er zelf geen hebben, verstrekken we er een vanuit Basko. 
- De kantine is gesloten. 
- Als je wedstrijd afgelopen is, graag zo snel mogelijk het complex verlaten!!! 
- Ouders en begeleiders mogen we helaas niet toelaten op het complex 
- Bij slecht weer kunnen we niet in het clubhuis terecht. Zorg dus dat je een paraplu meeneemt als het regent 
- Bij uitwedstrijden is het de bedoeling om zo min mogelijk chauffeurs te laten rijden. Degenen die wel mee naar de uitwedstrijden moeten, worden niet gezien als toeschouwers, maar als begeleiders en kunnen gewoon op gepaste afstand de wedstrijd volgen. Ook hier geldt: als de wedstrijd afgelopen is: niet douchen en zo snel mogelijk het complex verlaten. 
- Omdat het advies is om reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken, schrappen we alle oefenwedstrijden met andere clubs. Onderlinge wedstrijden tussen Baskoteams zijn wel mogelijk. 
- Toernooien gaan voorlopig ook niet door. 

Het is maar zeer de vraag of de zaalhockeycompetitie wel door zal gaan. De KNHB heeft aangegeven dat ze aanstaande maandag met een besluit daarover komen. 

Tenslotte nog een bericht over de aanstaande Rabobank support actie. Alle leden van Basko die lid zijn van de Rabobank kunnen binnenkort 5 stemmen uitbrengen op verenigingen uit de regio. Basko en de stichting Accommodatie Basko behoren daar ook toe. Maak dus gebruik van je stemrecht!!!! De afgelopen jaren heeft deze actie Basko aanzienlijke extra inkomsten opgeleverd. 

Namens het bestuur 

Huub Verhagen 

Bijlage