fc0dd836-7227-11e7-9573-784f436738f0-1-2800x1400-1541664005.jpg h1.jpg shirtsimac.JPG
Nieuws November
5

Trainers en caches opgelet!

Nieuws afbeelding

Vorig jaar hebben we onderzoek gedaan naar beschikbare trainingsstof voor al onze trainers en coaches. Wij zijn heel blij dat we sinds 1 november de beschikking hebben over de Hockeypraktijk App. We hebben voor deze vorm gekozen omdat we hiermee voor elk team van Basko oefenstof beschikbaar kunnen stellen. 

Hockeypraktijk is een digitaal platform wat in samenwerking met de KNHB leerlijnen en bijbehorende oefenstof heeft ontwikkeld en deze per categorie, Jongste Jeugd, D, C etc.. voor veld en zaal beschikbaar stelt.

Als Trainer en/of Coach ben je in Lisa gekoppeld aan een team, Lisa is gekoppeld aan de Hockeypraktijk-app en daarmee heeft iedereen toegang tot een bibliotheek aan oefenstof.

Waar kan ik het vinden?
In de Lisa app, vind je rechtsonder "…" puntjes. Daarachter kom je in een menu waar je ook Hockeypraktijk ziet staan…. Graag nodig ik je uit snuffel eens rond, lees de uitleg, bekijk de video’s eens op je gemak.

En nu?
Een groep van "7 Basko sterkhouders” wordt momenteel getraind om het gebruik van deze App, de oefenstof, de voorbereiding en de uitvoering van de trainingen te ondersteunen en uit te rollen. Deze kennis willen we aan jullie overdragen doormiddel van een trainers/coach kennissessie.

Let op : De huidige trainingsvorm bij Basko’s Jongste Jeugd blijft tot aan de winterstop gehandhaafd.

Ons doel is om na de winterstop het gebruik van deze App zo breed mogelijk binnen Basko ingezet te hebben.